Carbon cykelhjul til landevej

MTB, Gravel, Triathlon og al midt imellem. DKBIKE har hjulet til ethvert formål i højeste kvalitet - hvorfor vi tilbyder hele 900 DAGES GARANTI - Din sikkerhed for cykelhjul der holder i mange år frem

Gratis Fragt

Når du køber cykelhjul hos DKBIKE har vi altid gratis fragt

Service og Support

Vi yder altid den bedste service og support til vores kunder

Høj Kvalitet - Lav Pris

Vi differentierer os ved at tilbyde høj kvalitet til en lav pris

Ring til os

Tlf. 5211 6595

www.dkbike.dk

Skøn Valborgs Vej 11 - 7100 Vejle - Denmark - CVR: 32790631

E-mail

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Velkommen til DKBIKE - Carbon Cykelhjul

Vi tilbyder cykelhjul i carbon i topklasse til en minimal pris. Hos os overskygger kvalitet alt andet, hvorfor kvalitetskontrol igennem hele Produktionsprocessen gennemføres ved hvert eneste hjul. Vi har så stor tiltro til vores hjul at vi tilbyder hele 900 dages Garanti.

  • Patenterede nav: Magnetiske 4 paler for særdeles nedsat modstand
  • Hver enkelt eger har 2 kryds for øget stabilitet og styrke
  • Mulighed for at vælge den profil (højde på fælgen) der passer dig
  • Du kan vælge Dæk/Slange hjulsæt
  • Eller hjulsæt hvor du både kan køre Dæk/Slange samt Tubeless Ready
  • Du kan vælge Centerlock eller 6-bolte

Fælgbremse - UCI Godkendte Hjul - Clincher/Tubeless Hjulsæt

UCI godkendte 50mm hjul. Carbon hjulsæt med mulighed for keramiske lejer i nav. Hjulsættet er til Dæk/Slange (Clincher) samt Tubeless ready.

Dette hjulsæt har adskillige uovertrufne kvaliteter der kun findes i absolutte high-end hjul. Udover 900 dages garanti er nedenstående et udpluk af de mange styrker ved hjulene.

Skivebremse - Testet Af Feltet.Dk - Clincher/Tubeless Hjulsæt

Landevejs cykelhjul i carbon, mulighed for keramiske lejer i nav, stor styrke samt ikke mindst mulighed for at tilpasse hjulene efter dine ønsker.

Gravel/CX - Tubeless - Fælgbremse

Carbon cykelhjul til Gravel og Cyklecross i højeste kvalitet. Utroligt letløbende nav med mulighed for keramiske lejer, 900 Dage Garanti, stor styrke samt ikke mindst mulighed for at tilpasse hjulene efter dine ønsker.

Dette hjulsæt har adskillige uovertrufne kvaliteter der kun findes i absolutte high-end hjul. Udover 900 dages garanti er nedenstående et udpluk af de mange styrker ved hjulene.

Kvalitetskontrol igennem hele produktionsprocessen

Hjulene gennemgår en løbende og ikke mindst gennemgribende kvalitetskontrol igennem hele produktionsprocessen. Videoen nedenfor viser en dynamisk balance test som alle vores hjul gennemgår.

DKBIKE vision

Vi sigter mod at være det foretrukne valg for cykelryttere når der skal nye hjul til cyklen; upåagtet om det er den nye motionist, den garvede super-motionist der vil køre forhjulslir i cykelklubben eller eliterytteren der kører for at vinde. Uanset niveau, skal vores hjul være det naturlige valg.

DKBIKE Kerneværdier

Hos DKBIKE er vi dedikerede til det vi laver. Således ønsker vi kun at sælge hjul af højeste kvalitet. Support og dedikation er hvad vi udviser - Vi lever trods alt af vores kunder.

DKBIKE mission

Hos DKBIKE ønsker vi at endnu flere cykelryttere - uanset niveau - kan drage fordel af et High-End Carbon hjulsæt; vel at mærke til en overkommelig pris der er højst konkurrencedygtig.

Carbon Cykelhjul - DKBIKE. Vi tilbyder cykelhjul i carbon i topklasse til en minimal pris. Hos os overskygger kvalitet alt andet, hvorfor kvalitetskontrol igennem hele Produktionsprocessen gennemføres ved hvert eneste hjul. Vi har så stor tiltro til vores hjul at vi tilbyder hele 900 dages Garanti.